fbpx

Šalto spaudimo sezamų sėklų aliejus

Lietuviškame ūkyje, pagal senovines tradicijas, spaudžiamas sezamų sėklų aliejus.

Talpa – 100ml/250ml

Produkto šiuo metu neturime.

Produkto kodas: N/A Kategorija:

Sezamų sėklų aliejus – pagardas virtuvėje ir pagalbininkas kosmetikoje. Tinka vegetarams, bei veganams. Sezamų sėklų aliejuje gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-9), kurie saugo odą ir gleivines nuo išsausėjimo, polinesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-6), turinčių savybę reguliuoti uždegiminius procesus, teigiamai veikiančių plaukų augimą, odos struktūrą. Šiame aliejuje taip pat nemažai vitamino E,  gerinančio odos išvaizdą ir spalvą.

Sezamų aliejus tinka visų tipų odai prižiūrėti, jis pasižymi tuo, jog turi šildantį efektą. Be to, valo ir skatina ląstelių atsinaujinimą, labai tinka masažams, plaukams, apsaugo juos nuo kenksmingo saulės poveikio.

Žinoma, visuomet svarbiausia yra subalansuota ir visavertė mityba bei aktyvus gyvenimo būdas.

LAIKYMO SĄLYGOS:
Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje(šaldytuve), saugoti nuo saulės spindulių. Suvartoti per kuo trumpesnį laikotarpį.

Svarbu: Vartodami šiuos aliejus sveikatinimo tikslams visuomet vadovaukitės savo nuomone ar pasikonsultuokite su gydytoju.

Scroll to Top