Personalizuota kalėdinė stalo dekoracija „Elniukas“, 20 cm

4,99

Personalizuota kalėdinė stalo dekoracija „Elniukas“ bus puikus šventinio stalo papuošimas, kuris dar labiau suartins visus šeimos narius.

Dekoracijos aukštis: 20 cm

Gamybos laikas: iki 5 d.d.

Aprašymas

Personalizuota kalėdinė stalo dekoracija „Elniukas“

Ar jau pasiilgote Kalėdų? Ar jaučiate, kaip po truputį viskas keičiasi, puošiasi kalėdinėmis dekoracijomis, kuria tą ypatingą, nostalgišką, šventinę nuotaiką? Taip, taip viskas dėl laukiamiausios, taip išsiilgtos metų šventės – Kalėdų! Tas nuostabus šaltojo sezono laikotarpis, kada visos gatvės paskęsta spalvotų lempučių jūroje, kada miestai puikuojasi nepakartojamomis žaliaskarėmis eglutėmis, kada radijo grotuvuose girdime kalėdines dainas, kada prasideda kalėdinių filmų maratonas su karštu kakavos puodeliu rankoje. Visa tai, taip artima, gera ir jauku!

Kalėdų šventė sukuria nepakartojamą vidinę pilnatvę, kada galime būti savimi, dalintis gerumu, kurti džiaugsmą ir įsimintinas emocijas. Manome, kad mums pritarsite, nes gruodžio mėnesis alsuoja magiška atmosfera, kuri  nekantrų laukimą, gėrį ir laimę. O kaip svarbu yra pasiruošti Kūčių, Kalėdų stalui, nes šis stalas sujungia visus artimuosius, padeda dalintis džiugiomis emocijomis ir kurti ypatingus prisiminimus.

Nepamirškite dovanų savo artimiesiems, nes dovanos suartina ir kuria nepamirštamas emocijas. Ne, mes nekalbame apie prabangias dovanos. Mes orientuojamės į tai, kad dovana yra ne apie kainą, o apie emocijas. Ar pirkdami dovanas dažnai pagalvojate, kokią emociją ji sukels gavėjui/ai? O galbūt dovanojate tik tam, kad greičiau atsikratytumėte būtinybės ir prievolės dovanai? Gi Kalėdos nėra vien tik apie dovanas, nors kasmetinė kalėdinių prekių pasiūla ir už kiekvieno kampo pasirodančios reklamos kalba kitaip, tačiau mes jums sakome, kad geriausia dovana yra nepamirštamos emocijos! Juokitės, džiaukitės, dovanokite laimę kitiems, nes tai pati gražiausia dovana.

Kiekvienais metais gruodžio mėnesį iškyla problema – na kaip gi pasipuošti tą šventinį Kūčių ir Kalėdų stalą? Puošmenų pasirinkimas platus, bet joms trūksta žavėsio, paprastumo ir išskirtinumo. Tad jei jūs norite jaukumo, asmeniškumo, gerų emocijų prie šventinio stalo, tada privalote įsigyti personalizuotą kalėdinę stalo dekoraciją „Elniukas“.

personalizuota-kaledine-stalo-dekoracija-20-mama personalizuota-kaledine-stalo-dekoracija-tetis

Ši kalėdinė stalo dekoracija yra nepaprasta todėl, kad ant jos galime išgraviruoti jūsų pasirinktus vardus. Įsivaizduokite, kaip kalėdiškai ir išskirtinai atrodys jūsų šventinis stalas, kai ant jo puikuosis šie mieli mediniai elniukai. Elniukus galite naudoti kaip stalo dekoraciją arba galite juos pastatyti ant spintelės – paliekame tai jūsų fantazijai! Ši išskirtinė personalizuota dekoracija sukvies visą šeimą prie bendro šventinio stalo.

personalizuota-kaledine-stalo-dekoracija-vardas

Personalizuota kalėdinė stalo dekoracija „Elniukas“ pagaminta iš medienos plokštės. Elniuką puošia raudonas bantukas su auksinėmis imitacijomis bei didelė, apvali raudona nosis. Šios papildomos dekoracijos sukuria dar didesnę šventinę emociją, nes raudona, auksinė spalvos iškart mums sukuria kalėdinę atmosferą.

personalizuota-kaledine-stalo-dekoracija-elniukai-20-nosis

Kad sukurtumėte dar jaukesnę personalizuotų kalėdinių stalo dekoracijų vizualizaciją, siūlome jums dviejų dydžių elniukus. Didžiojo elniuko aukštis 20 cm, mažojo elniuko aukštis 15 cm. Didesnes dekoracijas siūlome įsigyti suaugusiems šeimos nariams, o mažesnes dekoracijas vaikams. Tokiu būdu dekoracijos atrodys ypatingai mielai!

personalizuota kaledine stalo dekoracija elniukai

PASTABA: prekės spalvos atspalvis gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukoje pateikto pavyzdžio, dėl kompiuterio, telefono ar kito įrenginio ekrano nustatymų.

Daugiau įvairiausių dovanų idėjų galite pamatyti mūsų Facebook ,Instagram ar Tik Tok socialiniuose tinkluose.

Pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje? Praneškite mums.